Jornades i Congressos > Vigents

8es Jornades R+D+I Tic Salut i Social 2018

8es Jornades R+D+I Tic Salut i Social 2018

“Tecnologia i Humanisme. Teràpies Digitals”

Preu: 120€ (fins 30 de Juny - Early Registration )
Preu: 150€ ( a partir 1 de Juliol )
Preu Estudiants de Grau de UVic-UCC: 10€
Preu Estudiants Altres: 25€

Participants amb Projectes: 120€ Tarifa única

Data inici: 27-09-2018
Data fi: 28-09-2018
Inscriu-te
Programa

Healthmeeting 2018

Healthmeeting 2018

Després de l’èxit de la 3era UVic Health Meeting en referència “Patient experience: Putting patient first” que va tenir lloc al juny del 2016, aquest any 2018, aprofitant la recent creació i posta en marxa de la nova Facultat de Medicina de la UVIC-UCC proposem debatre sobre la "Innovació docent en l'ensenyament de Medicina".

Aquesta 4rta edició de la UVic Health Meeting tindrà lloc el dijous 17 de maig a l'Espai UVIC Aula Àtic Via Augusta, 123 de Barcelona i estarà dividida en blocs per poder debatre de forma activa i profitosa entre els assistents.

En aquesta ocasió cal remarcar que coincideix amb la proposta de la nova Càtedra d’Educació Mèdica que serà presentada en aquesta Jornada.

Els temes escollits es centren en aspectes molt relacionats amb el títol de l’esmentada Càtedra i també amb els eixos fonamentals de la nova Facultat.

La visió que l’expert internacional convidat pugui oferir-nos de com hauran de ser els nous metges d’aquest segle és un magnífic tòpic per iniciar el programa.

El debat que s’origini al voltant de les presentacions dels ponents sobre innovació docent, en la primera taula rodona, i sobre les aportacions de la tecnologia per la docència, en la segona, serà, sens dubte, d’interès per tots els assistents.

La involucració de les autoritats sanitàries i educatives, representades per alts càrrecs dels respectius departaments, serà una demostració de la transcendència que te la bona formació dels professionals sanitaris en general, i els metges en particular per la nostra societat.

Esperant que sigui del vostre interès, des del comitè organitzador aprofitem per enviar-vos una ben cordial salutació.

Data inici: 17-05-2018
Data fi: 17-05-2018
Preu: Gratuït
Inscriu-te
pdf Programa

Atenció a les ferides cròniques - Peu Diabètic

Atenció a les ferides cròniques - Peu Diabètic

És un gran plaer per a nosaltres, poder-vos convidar a la III Jornades de ferides, que tindrà lloc a Vic, el dia 25 de maig de 2018.
Les jornades anuals d’atenció a les ferides cròniques tenen l’ànim de contribuir a una pràctica basada en l’evidència i fonamentada en els següents eixos:
Recerca interdisciplinària en ferides de difícil curació.
Recerca col•laborativa entre científics i personal sanitari.
Recerca orientada a resultats per a una pràctica clínica eficient.
Compromís amb la difusió de la recerca per a un millor avenç del coneixement i pel desenvolupament social.

La jornada d’enguany incorpora com a novetat una sessió de comunicacions en format pòster per mostrar els resultats de la recerca sobre peu diabètic. S’acceptaran comunicacions de professionals assistencials, resultats de tesis doctorals, i treballs de fi de grau i màster.

Esperem que el programa resulti del vostre interès i comptar així amb la vostra assistència a aquesta jornada.

Data inici: 25-05-2018
Data fi: 25-05-2018
Inscriu-te
pdf Programa