Healthmeeting 2018

Healthmeeting 2018

Després de l’èxit de la 3era UVic Health Meeting en referència “Patient experience: Putting patient first” que va tenir lloc al juny del 2016, aquest any 2018, aprofitant la recent creació i posta en marxa de la nova Facultat de Medicina de la UVIC-UCC proposem debatre sobre la "Innovació docent en l'ensenyament de Medicina".

Aquesta 4rta edició de la UVic Health Meeting tindrà lloc el dijous 17 de maig a l'Espai UVIC Aula Àtic Via Augusta, 123 de Barcelona i estarà dividida en blocs per poder debatre de forma activa i profitosa entre els assistents.

En aquesta ocasió cal remarcar que coincideix amb la proposta de la nova Càtedra d’Educació Mèdica que serà presentada en aquesta Jornada.

Els temes escollits es centren en aspectes molt relacionats amb el títol de l’esmentada Càtedra i també amb els eixos fonamentals de la nova Facultat.

La visió que l’expert internacional convidat pugui oferir-nos de com hauran de ser els nous metges d’aquest segle és un magnífic tòpic per iniciar el programa.

El debat que s’origini al voltant de les presentacions dels ponents sobre innovació docent, en la primera taula rodona, i sobre les aportacions de la tecnologia per la docència, en la segona, serà, sens dubte, d’interès per tots els assistents.

La involucració de les autoritats sanitàries i educatives, representades per alts càrrecs dels respectius departaments, serà una demostració de la transcendència que te la bona formació dels professionals sanitaris en general, i els metges en particular per la nostra societat.

Esperant que sigui del vostre interès, des del comitè organitzador aprofitem per enviar-vos una ben cordial salutació.

Data inici: 17-05-2018
Data fi: 17-05-2018
Preu: Gratuït
Inscriu-te
pdf Programa