Formulari d'inscripció

Atenció a les ferides cròniques - Peu Diabètic

Atenció a les ferides cròniques - Peu Diabètic

És un gran plaer per a nosaltres, poder-vos convidar a la III Jornades de ferides, que tindrà lloc a Vic, el dia 25 de maig de 2018. Les jornades anuals d’atenció a les ferides cròniques tenen l’ànim de contribuir a una pràctica basada en l’evidència i fonamentada en els següents eixos: Recerca interdisciplinària en ferides de difícil curació. Recerca col•laborativa entre científics i personal sanitari. Recerca orientada a resultats per a una pràctica clínica eficient. Compromís amb la difusió de la recerca per a un millor avenç del coneixement i pel desenvolupament social. La jornada d’enguany incorpora com a novetat una sessió de comunicacions en format pòster per mostrar els resultats de la recerca sobre peu diabètic. S’acceptaran comunicacions de professionals assistencials, resultats de tesis doctorals, i treballs de fi de grau i màster. Esperem que el programa resulti del vostre interès i comptar així amb la vostra assistència a aquesta jornada.

  • Data inici inscripció: 12-03-2018
  • Data fi inscripció: 21-05-2018
  • Realitzar Transferència BBVA ES46 0182 6035 4502 0156 2488 Indicant el nom de la persona inscrita i enviant comprovant de la transferència a foresformacio@chv.cat

Preu Inscripció 40€
Preu Estudiants 20€

Nom *


Cognoms *


DNI o NIE *

Telèfon mòbilAdreça


Població *


Codi Postal *


Comentaris


Especialitat *


Centre de treball *


Les dades contingudes en aquest document/formulari estan incorporades en el nostre fitxer de dades. Si desitja accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades poden dirigir-se mitjançant carta certificada/mail a l'emissor d'aquest document. En compliment de la Llei Orgànica LOPD 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Escriu el que es veu a la imatge

codi